Σωκράτης Αλαφούζος: Σκηνοθετεί παράσταση στην Καλιφόρνια-Η νέα ζωή & η σχέση με τη 19χρονη κόρη του
Showbiz

Σωκράτης Αλαφούζος: Σκηνοθετεί παράσταση στην Καλιφόρνια-Η νέα ζωή & η σχέση με τη 19χρονη κόρη του

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ο Σωκράτης Αλαφούζος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ακολουθώντας ακαδημαϊκή καριέρα, πάντα με αντικείμενό του την τέχνη της υποκριτικής και το θέατρο γενικότερα. 

Ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης διδάσκει σε νέα παιδιά που όπως λέει θέλουν να κυνηγήσουν πιο γρήγορα το όνειρό τους και να το κατακτήσουν και μάλιστα, ζει μαζί με την κόρη του, Μαρίλια, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη.

alafouzos-3.jpg

Ο ίδιος, σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στην εκπομπή Ελένη, είχε παραδεχτεί:

«Ένα από τα μεγαλύτερα «δώρα» που έχω πάρει στη ζωή μου είναι όταν μια μαθήτρια μου είπε: ‘’μου έχετε αλλάξει τη ζωή’’. Δεν έχει καμία σημασία τι λένε οι άλλοι για εμάς, αλλά τι λέμε εμείς για τον εαυτό μας. Πρέπει να βγαίνουμε στο άγνωστο, δεν πρέπει να μένουμε στην ασφάλεια και αυτό το λέω από εμπειρία».

Στην ίδια συνέντευξη, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, είχε πει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Αέρινες Σιωπές» που τον είχε κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό: «Έχω ωραίες αναμνήσεις από τις ‘’αέρινες σιωπές’’, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία του MEGA και στην Αμερική πολλοί Έλληνες την θυμούνται. Παρότι είχα επιτυχίες στην Ελλάδα προτίμησα να φύγω και τότε άρχισε ένα ‘’ταξίδι’’ αλλαγής».

socrates_alafouzos_321240828_128017333456379_2658194861836382470_n.jpg

Η ζωή στις ΗΠΑ με την κόρη του

Η Μαρίλια πλέον ακολουθεί τα δικά της μονοπάτια, έχοντας επιλέξει να σπουδάσει οικονομικά σε κορυφαίο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Όπως είχε πει στην ίδια συνέντευξη ο Σωκράτης Αλαφούζος πριν από λίγους μήνες: «Φρόντισα να πάει σε ένα καλό σχολείο και έρθει για σπουδές στην Αμερική. Η Μαρίλια έκανε θαύματα και τώρα τελειώνει το πρώτο έτος των σπουδών της στα οικονομικά εδώ στην Καλιφόρνια.

Τώρα λοιπόν, η ζωή του ηθοποιού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ιδανική αφού έχει τη μεγάλη του αγάπη δίπλα του. Ζουν μαζί και εκείνη είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της και εκείνος στην ακαδημαϊκή του καριέρα αφού διδάσει σε πανεπιστήμιο εκεί. Στο μεταξύ όμως σκηνοθετεί και παραστάσεις όπως το έργο The Mortician's Wife του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό για τις 10 Αυγούστου στο O.L. Halsell Foundation Studio Theatre.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved