Βάσω Γουλιελμάκη: Η σπάνια φωτό με τη 19χρονη κόρη της και οι πόζες με μπικίνι στην Κω
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Η σπάνια φωτό με τη 19χρονη κόρη της και οι πόζες με μπικίνι στην Κω

Η Βάσω Γουλιελμάκη, όταν έχει κοντά της την κόρη της, Μαρίλια, νιώθει σαν να έχει τον κόσμο όλο στα χέρια της. 

Η 19χρονη πλέον κοπέλα την οποία η 53χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωκράτη Αλαφούζο αυτόν τον καιρό βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα μιας και ζει μόνιμα για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα ζει με τον πατέρα της εκεί καθώς και εκείνος ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα, πάντα με αντικείμενό του την τέχνη της υποκριτικής και το θέατρο.

Αυτές τις μέρες, όμως, η Μαρίλια είναι επί ελληνικού εδάφους και η μαμά της είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Η Μαρίλια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του San Diego στην Καλιφόρνια όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της με ανάρτησή του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Με την κόρη μου την μέρα που αρχίζει την νέα σελίδα της ζωής της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του San Diego. Πάντα δίπλα της με όραμα, στόχο και κάνοντας το καλύτερο που μπορούσα για εκείνη. Και το κορίτσι μου έκανε θαύματα!!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και περήφανος».

Μαμά και κόρη πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό και η περήφανη μαμά ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά η ομοιότητά τους είναι κάτι το απίστευτο.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία αλλά και φωτό της ηθοποιού με μπικίνι από τις διακοπές της στην Κω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved