Ελένη Φιλίνη: «Εχει χαθεί η αξιοκρατία στην υποκριτική... Τι δουλειά έχουν οι followers στο θέατρο;»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Εχει χαθεί η αξιοκρατία στην υποκριτική... Τι δουλειά έχουν οι followers στο θέατρο;»

Η Ελένη Φιλίνη είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν σταματάει ποτέ.

«Ετοιμαζόμαστε για μια καλοκαιρινή παράσταση με τον Σταύρο Νικολαΐδη και τον Κώστα Καζάκα, με τίτλο “Στους δύο τρίτος χωρεί”, την οποία έχουν αγοράσει οι δήμοι για να μας βλέπει ο κόσμος με ελεύθερη είσοδο», αποκάλυψε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε, κάνω μια άπιστη σύζυγο, με πολλά ευτράπελα. Είναι μια ωραία κωμωδία, με αστυνομικά στοιχεία, και σίγουρα, εκτός από την Αθήνα, η παράστασή μας θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Επίσης, θα πάει για δεύτερη χρονιά η “Κοριτσιέρα των βούρλων”, που ήταν μια τεράστια επιτυχία και ένα συγκλονιστικό έργο με την Κατερίνα Αγγελίτσα. Εκτός των άλλων, όταν δεν έχω παραστάσεις, κάνω μουσικές βραδιές τις Παρασκευές στον «Μαγεμένο Αυλό».

filini.jpg

Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια βλέπουμε στην τηλεόραση πολλές σειρές. Πώς το σχολιάζετε;

Σίγουρα αυτό είναι καλό για ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς και γενικά όλους όσοι εργάζονται στον χώρο. Το άσχημο είναι να βλέπεις τον ίδιο ηθοποιό με το που τελειώνει η μια τηλεοπτική σειρά να πρωταγωνιστεί σε άλλη ή ταυτόχρονα και σε δύο, χωρίς να έχει προλάβει ο τηλεθεατής να πάρει μια ανάσα. Χωρίς να του αφήνουμε χρόνο να βγάλει από τη μνήμη του τον προηγούμενο ρόλο.

Έχετε δηλώσει ότι σήμερα η ομορφιά ανοίγει πόρτες.

Ναι, το έχω πει, αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα. Στα χρόνια τα δικά μου αυτό δεν συνέβαινε, γιατί έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Παλαιότερα έπρεπε να πασχίσεις να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα με την εμφάνιση. Η ομορφιά μπορεί να ανοίγει πόρτες, αλλά τις ανοίγει για λίγο, γιατί ο καθένας πρέπει να αποδείξει το κάτι παραπάνω και γιατί μόνο η ομορφιά δεν φτάνει.

filini-(2).jpg

Από την αρχή της σταδιοδρομίας σας έως τώρα τι αλλαγές έχουν γίνει στον χώρο σας;

Αυτά τα 40 χρόνια που υπηρετώ στον χώρο της υποκριτικής έχουν γίνει συθέμελες αλλαγές παντού, παγκόσμιες, όχι μόνο στον δικό μας χώρο. Έχουν χαθεί αξίες, έχουν ισοπεδωθεί έννοιες. Αυτό που πιστεύω είναι ότι η διάρκεια σε καθιερώνει. Όταν μπαίνει ο οποιοσδήποτε στον χώρο μας, τότε χάνουν τη δουλειά τους κάποιοι που πρέπει να την έχουν. Το βλέπουμε γύρω μας ότι ζούμε σε μια εποχή όπου έχει χαθεί εντελώς η αξιοκρατία. Είδαμε ότι γίνονται επιλογές ηθοποιών με κριτήριο τους followers στα social media. Αυτό κι αν είναι τρελό. Γι’ αυτό σας είπα ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Τι δουλειά έχουν οι followers με το θέατρο;

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved