Ζέτα Δούκα: Πρώτες διακοπές χωρίς τον Μιχάλη Χατζηαντωνά - Οι πόζες με μαύρο μπικίνι στην Αστυπάλαια
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Πρώτες διακοπές χωρίς τον Μιχάλη Χατζηαντωνά - Οι πόζες με μαύρο μπικίνι στην Αστυπάλαια

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα μετά την απόφασή της να χωρίσει με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη, πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η εφημερίδα «On Time». Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Η ηθοποιός θέλησε να κρατήσει τον χωρισμό της μακριά από τα media, αφού και τα προηγούμενα χρόνια απέφευγε τις προσωπικές εξομολογήσεις.

Αυτό το διάστημα, η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στην Αστυπάλαια για τις διακοπές της.

Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι, αμέσως μετά το μπάνιο της στην παραλία.

Δες τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/CvZ-GDooBFn/

«Με τον Μιχάλη τη δουλεύουμε τη σχέση. Και ακόμα περισσότερο τώρα γιατί το παιδάκι μας μεγαλώνει, γίνεται και πιο ανεξάρτητο και είμαστε κι εμείς πιο χαλαροί μαζί της. Οφείλουμε να δουλεύουμε, δεν είναι το ίδιο, όσο περνά ο καιρός θέλει ακόμα περισσότερη φροντίδα η σχέση», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν για τη σχέση τους.

«Τη Θάλεια τη μεγαλώνουμε με τον Μιχάλη με μία επί της ουσίας φροντίδα και αγάπη, που περνά μέσα από την ελευθερία. Δεν της έχουμε πει ποτέ “Μη φοβάσαι” γιατί δεν θέλουμε να φοβηθεί. Οτιδήποτε λες στο παιδί, είναι σαν να του το βάζεις στο μυαλό», έχει πει η ηθοποιός για τον Μιχάλη Χατζηαντωνά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved