Η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει με το απόλυτο στυλ - έμπνευση για τα beach looks του καλοκαιριού
Showbiz

Η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει με το απόλυτο στυλ - έμπνευση για τα beach looks του καλοκαιριού

 Κατερίνα Διδασκάλου: Οι ενδυματολογικές της επιλογές πάντοτε προκαλούν το ενδιαφέρον και ακόμη και το απλό μπορεί να το κάνει εντυπωσιακό.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Κατερίνα Διδασκάλου η οποία παραμένει μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της εγχώριας showbiz.

Η ηθοποιός που απολαύσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στην δραματική σειρά του Mega, Μαύρο ρόδο, δίνει έμπνευση με το καλοκαιρινό της στυλ για τα πιο ιδιαίτερα beach looks του καλοκαιριού.

didaskalou.jpg

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε πρόσφατα στην Αρχαία Ελεύθερνα, με αφορμή τα έβδομα γενέθλια του μουσείου της. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα ενθουσίασαν τους θεατές με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Η Κατερίνα Διδασκάλου, απήγγειλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον ορφικό ύμνο της Αφροδίτης, τιμώντας έτσι τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς.

Η σπουδαία ηθοποιός πόζαρε ανέμελη στον φωτογραφικό φακό, με καπέλο, λευκό τοπ και μίνι παρεό, ενώ από μέσα φαίνεται το μπικίνι της, το οποίο είναι στο ίδιο μοτίβο με το μαγιό της.

Δείτε την εικόνα της:

katerina-didaskalou_2.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved