Ανδρομάχη: «Έχω περάσει κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές»
Showbiz

Ανδρομάχη: «Έχω περάσει κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές»

Mε μια βαλίτσα, ή μάλλον μια χειραποσκευή, στο χέρι είναι αυτό το καλοκαίρι η Ανδρομάχη και, όπως παραδέχεται, το απολαμβάνει στο έπακρο.

Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ολοκαίνουριο single, με τίτλο «Παραπονάκι μου», καθώς και την επανεκτέλεση της επιτυχίας του Κώστα Μπίγαλη «Με την πρώτη ματιά» με την Panik Records, μας εξηγεί γιατί είναι τόσο σημαντική για αυτήν η σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό της, μιλά για τη μουσική και το πόσο την έχει επηρεάσει, απαντά στην ερώτηση αν θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision και εξομολογείται όλα όσα ονειρεύεται για τη δουλειά και τη ζωή της.

Περνάς ωραία τριγυρνώντας στην Ελλάδα με τα καλοκαιρινά live σου;

«Περνάω φανταστικά! Άλλη ομορφιά έχει να το κάνεις με τους φίλους και την οικογένειά σου και άλλη να ταξιδεύεις στην Ελλάδα και να γνωρίζεις τη μουσική σου οικογένεια. Για μένα τουλάχιστον, οι άνθρωποι που μας ακούν και μας στηρίζουν είναι οικογένεια, έτσι τους αντιμετωπίζω. Η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής, γεμίζεις με διαφορετικά συναισθήματα. Οπότε, σίγουρα είναι μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία, που αξίζει να ζήσει ένας καλλιτέχνης. Είναι υπέροχο να μπορείς να αγκαλιάζεις όσους σε ακούν και σε πιστεύουν μουσικά. Έχω χτίσει μια πολύ ωραία, ειλικρινή σχέση με το κοινό μου, λειτουργούμε σαν φίλοι».

Η όμορφη νεαρή τραγουδίστρια, μιλώντας για τις εμπειρίες της κατά το παρελθόν, παραδέχτηκε: «Όπως όλοι, έχω περάσει κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Από μόνο του το γεγονός ότι ζούσαμε οικογενειακώς στη Γερμανία -εκεί γεννήθηκα- κι έπειτα ήρθαμε στην Ελλάδα, αλλάζοντας περιβάλλον συχνά, με επακόλουθο να είμαστε σε συνεχή διαδικασία προσαρμογής και νέων γνωριμιών, έχει μια μοναχικότητα. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν μου αρέσει η μοναχικότητα ή ότι δεν είναι διαχειρίσιμη. Υπήρξαν επίσης κάποια γεγονότα που με έκαναν να νιώσω μοναξιά στο παρελθόν. Ωστόσο η μοναξιά και η μοναχικότητα, αν μάθεις να τις διαχειρίζεσαι, γίνονται δημιουργικές γιατί ενσταλάζεται μέσα σου το απόσταγμα της εμπειρίας που βίωσες. Αυτό ισχύει στα προσωπικά μου αλλά και στη δουλειά μου. Σίγουρα, όμως, μέσα από την ενότητα των ανθρώπων, καταλαβαίνουμε πόσο περισσότερα πετυχαίνουμε μαζί και πόσο λιγότερα ο καθένας μόνος του».

Η μουσική πόσο έχει αλλάξει ή επηρεάσει τη ζωή σου;

«Στα 15 μου άρχισα να γράφω ποιήματα για να εκφραστώ. Προτού αρχίσω να τραγουδώ, είχα την ανάγκη να γράφω. Τα εφηβικά ποιήματα έδωσαν τη θέση τους σε τραγούδια. Η μουσική ήταν σαν εξαγνισμός για την ψυχή μου, μπόρεσα να εκφράσω όσα είχα μέσα μου και έπρεπε να βγουν για να απελευθερωθώ. Γενικά, οποιαδήποτε μορφή τέχνης είναι λυτρωτική. Πέραν του ότι το τραγούδι έγινε επαγγελματικό θέμα για μένα, η μουσική υπάρχει παντού, για όλους τους ανθρώπους. Προσωπικά, κάθε άνθρωπο που γνωρίζω τον συνδυάζω με ένα τραγούδι».

Με ποια τραγούδια έχεις συνδυάσει την οικογένεια σου;

«Με ένα παραδοσιακό τραγούδι, το «Τρεχαντηράκι». Οι γονείς μου είναι και οι δύο καλλίφωνοι και, όταν εγώ και η αδελφή μου ήμαστε μικρές, τραγουδούσαμε όλοι μαζί στις οικογενειακές εκδρο ­μές, κατά τη διαδρομή, μέσα στο αυτοκίνητο. Μας μάθαιναν πολλά τραγούδια. Το συγκεκριμένο με συγκινεί πολύ και πάντα μου θυμίζει εκείνες τις βόλτες».

Και τι έχεις συνδυάσει με τις φίλες σου;

«Οτιδήποτε έχει πει η Καίτη Γαρμπή είναι συνδυασμένο με τις κολλητές μου. Επίσης, όπου υπάρχει ’90s πάρτι, είμαστε εκεί και λικνιζόμαστε!»

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved