Ανδρομάχη: Οι σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία, τα... ρακομελάδικα και η Eurovision
Showbiz

Ανδρομάχη: Οι σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία, τα... ρακομελάδικα και η Eurovision

Η Ανδρομάχη αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία και εμφανίζεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ερμηνεύοντας τις πρόσφατες επιτυχίες της και όχι μόνο. 

Η ίδια, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει για το πώς τα έφερε η ζωή και από φοιτήτρια της Γερμανικής Φιλολογίας έγινε τραγουδίστρια, δηλώνει έτοιμη να ξαναπάει στη Eurovision ενώ δηλώνει ολιγαρκής ως άνθρωπος!

andromache_dim_359463967_18377897419045013_3576029534657111997_n.jpg

Προτού ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι, είχες διερευνήσει άλλες επιλογές;

Πάντα αυτό ήθελα να κάνω. Έδωσα ωστόσο εξετάσεις-δύο φορές μάλιστα-, πέρασα στη Γερμανική Φιλολογία, αλλά ο στόχος ήταν να περάσω σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα για να μπορέσω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Πέρασα, ήρθα και στους δύο μήνες άρχισα να δουλεύω σε ρακομελάδικα και μετά ήρθαν όλα όπως ήρθαν.

Στη Eurovision θα ξαναπήγαινες;

Εννοείται! Είναι μια γιορτή, είναι η μουσική όπως θα έπρεπε να είναι παντού και πάντα, αυτό που ενώνει τον κόσμο. Η Eurovision εκφράζει απόλυτα τη φράση «love is in the air» - υπάρχει αγάπη παντού, τη νιώθεις, την εισπράττεις. Όλοι είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ το κοινό έρχεται με αυθεντικά καλοπροαίρετα συναισθήματα για όλες τις συμμετοχές. Όσοι άνθρωποι από το εξωτερικό με ακολούθησαν τότε συνεχίζουν να ακούν τα τραγούδια μου και κάνουν σχόλια με αγάπη. Μπορεί τα τραγούδια μου να είναι στα ελληνικά και να μην καταλαβαίνουν τους στίχους, αλλά μου μιλούν για τη μουσική τους και με στηρίζουν.

andromache_dim_361738458_182373101495104_1118409054872535351_n.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, μέσω των live σου, σε ποια μέρη έχεις βρεθεί και σε ποιες παραλίες έχεις κολυμπήσει για πρώτη φορά;

Είναι ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι και νιώθω την ίδια χαρά παντού, είτε σε μέρη που έχω επισκεφθεί ξανά είτε σε αυτά όπου πηγαίνω για πρώτη φορά. Μετά τη Σύρο, βρέθηκα στην Κύθνο και στη Μονεμβασιά και, από εκεί, στα Μέγαρα, στην Καβάλα, στον Ωρωπό και στο Κιλκίς. Ο Αύγουστος ανοίγει στη Λήμνο και μετά έχω άλλες δεκαπέντε συναυλίες. Πρέπει βέβαια να προσθέσω ότι συνήθως δεν κάνω μπάνιο στη θάλασσα κατά την περιοδεία. Είναι ωραίο αλλά και πολύ κουραστικό, συνδυαστικά με τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, και το live απαιτεί ενέργεια για να βγει σωστά. Γι’ αυτό, κρατώ τις δυνάμεις μου και δεν είμαι πολύ δραστήρια.

Πόσες βαλίτσες με ρούχα και αξεσουάρ κουβαλάς;

Σχεδόν τίποτα! Μια χειραποσκευή με δυο-τρία outfits και τα καλλυντικά μου κι έφυγα. Δεν μπορώ τα πολλά πολλά, με κουράζουν.

Είσαι γενικά ολιγαρκής;

Έτσι νομίζω.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved