Ανδρομάχη: Μοιράζεται τα tips ομορφιάς της για το καλοκαίρι και δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί!
Showbiz

Ανδρομάχη: Μοιράζεται τα tips ομορφιάς της για το καλοκαίρι και δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί!

Νέο αίμα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η Ανδρομάχη δεν είναι μόνο ταλαντούχα αλλά και μία πολύ όμορφη γυναίκα που σε κερδίζει και μόνο με το χαμόγελό της. 

Αλήθεια, πόσο φροντίζει τον εαυτό της και ποια είναι τα tips ομορφιάς της για αψεγάδιαστες εμφανίσεις το φετινό καλοκαίρι; Και πόσο έτοιμη είναι να ερωτευτεί ξανά; Η ίδια μιλάει για όλα...

andromache_dim_359481672_18377897428045013_5918233786286216822_n.jpg

Ως τραγουδίστρια και ως γυναίκα πόσο φροντίζεις την εμφάνισή σου;

Φροντίζω πάνω απ’ όλα να είμαι καλά ψυχολογικά. Η ψυχολογική μου κατάσταση φαίνεται πάντα στο πρόσωπό μου. Όσες φορές συμβαίνει κάτι που με συγκλονίζει, κάτι πολύ στενάχωρο, βγάζω έντονη ακμή. Στη ρουτίνα μου συμπεριλαμβάνονται απαραίτητα ο καλός καθαρισμός του προσώπου μου και οι κρέμες. Όσο αργά κι αν είναι, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, δεν κοιμάμαι ποτέ μακιγιαρισμένη. Επίσης, πίνω πολύ νερό. Από φαγητό δεν μου στερώ τίποτα - βοηθά κι αυτό στην ψυχική μου υγεία! Επιπλέον, γυμνάζομαι σταθερά, πλην του τελευταίου εξαμήνου γιατί δεν προλαβαίνω.

Έχεις καλοκαιρινά tips ομορφιάς;

Αντηλιακό, μαύρισμα και πολύ νερό! Το καλοκαίρι είναι η εποχή κατά την οποία μπορούμε όλες οι γυναίκες να βγαίνουμε όμορφες κάνοντας τα ελάχιστα, ακόμα και στα μαλλιά μας - λουσμένες ή και με αλατόνερο στα μαλλιά μας, και είμαστε σαν πριγκίπισσες.

andromache_dim_364161013_984340862803951_7002700020191322453_n.jpg

Την γκαρνταρόμπα σου πώς την εφοδιάζεις;

Με ό,τι μου αρέσει! Δεν είναι θέμα τιμής για μένα - δεν σνομπάρω τα οικονομικά brands ούτε θεωρώ δεδομένο ότι, επειδή κάτι είναι ακριβό, σημαίνει πως είναι και καλό. Κάνω τους συνδυασμούς που ταιριάζουν σε μένα, με items που ξέρω ότι θα φορέσω πολύ. Γενικά, όμως, είμαι χαλαρή σε αυτό τον τομέα. Θα μπορούσα με μεγάλη άνεση να βγω να τραγουδήσω με sneakers.

Το καλοκαίρι είναι πιο ωραίο όταν είσαι single ή όταν είσαι ερωτευμένη;

Το έχω ζήσει και από τις δύο πλευρές και καθεμία έχει τη δική της γλυκά και χάρη. Κατά βάση, ωστόσο, τα καλοκαίρια μου τα περνούσα και με τη σχέση μου και με την παρέα μου. Οπότε, το κλίμα ήταν πολύ ωραίο καθώς δεν έχω απομονωθεί ποτέ από τους φίλους μου λόγω του συντρόφου μου. Επίσης, το καλοκαίρι από μόνο του έχει μια ξενοιασιά και μια ανεμελιά. Αν δεν το έχεις αυτό στη σχέση σου, καλό είναι να είσαι ελεύθερος για να το ζήσεις.

Επόμενα βήματα, όνειρα, στόχοι, κοντινοί ή πιο μακρινοί;

Ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα δώσει μια σφαιρική, ωραία εικόνα για το ποια είναι η Ανδρομάχη μουσικά είναι σίγουρα στους άμεσους στόχους μου. Από εκεί και πέρα, θέλω, όσο περνά ο χρόνος, να εξελίσσομαι φωνητικά, καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος, να μεγαλώνουν τα live μου και να αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο κόσμο.

andromache_dim_361738458_182373101495104_1118409054872535351_n.jpg

Σε προσωπικό επίπεδο;

Κι εδώ είναι σημαντική η εξέλιξη, είναι κάτι που ψάχνω πολύ. Κάνω ψυχοθεραπεία και ενεργειακούς καθαρισμούς. Ως άνθρωπος θέλω να κινούμαι και να πράττω με αγάπη και θετική διάθεση, καλοπροαίρετα. Το επισημαίνω γιατί δεν το συναντάμε γύρω μας όσο συχνά θα έπρεπε και υπάρχει ο φόβος να αλλοιωθούμε για να προσαρμοστούμε ή να συνυπάρξουμε. Προσπαθώ να παραμένω πάντα θετική και να χαίρομαι τη ζωή.

Θα ήθελες να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο να περπατάτε μαζί με αγάπη στη ζωή;

Εννοείται! Επίσης, θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, παιδιά. Το έχω πολύ όμορφα στο μυαλό μου και είναι μια βαθιά επιθυμία μου που ονειρεύομαι να πραγματοποιηθεί. Το μόνο που μένει είναι να έρθει στη ζωή μου ο κατάλληλος άνθρωπος - και για μένα, αλλά και για τη δουλειά που κάνω, η οποία έχει ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις και, λόγω έκθεσης, χρειάζεται κατανόηση και υπομονή. Από εκεί και πέρα, είμαι τυχερή γιατί έχω πολύ καλούς φίλους, οπότε περπατώ με ανθρώπους που αγαπώ και που με αγαπούν.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved