Οικονομάκου: Το μυστικό της ομορφιάς της είναι ότι... δεν έχει μυστικό!
Showbiz

Οικονομάκου: Το μυστικό της ομορφιάς της είναι ότι... δεν έχει μυστικό!

Και όμως! Η ομορφιά και η λάμψη σε ορισμένους ανθρώπους είναι θέμα DNA και όχι θέμα περιποίησης ή χρήσης καλλυντικών ή άλλων μεθόδων. 

Και η Αθηνά Οικονομάκου είναι το περίτρανο παράδειγμα αφού όταν τη ρωτούν ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της, εκείνη απαντά πως δεν κάνει απολύτως τίποτα! Μερικές φορές μάλιστα κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και τίποτα παραπάνω. Όσο για τη γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις, θεωρεί πως δεν χρειάζεται να γίνονται ακρότητες. Όλοι να κάνουν πράγματα που θα τους αρέσει η εικόνα τους και μέχρι εκεί...

athinao1konomakou_358345425_253828794036632_1529855842241813662_n.jpg

-Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου; Πώς διατηρείσαι για πάντα νέα;

Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά πραγματικά δεν κάνω τίποτα! Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο. Το αντίθετο θα έλεγα. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες, ούτε κάνω μάσκες ή πάω σε αισθητικούς. Τα ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου.

-Υπάρχουν πολλές συνάδελφοί σου που έχουν παραδεχτεί τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους, εσύ αν έκανες κάτι, θα το έλεγες;

Πολύ καλά κάνουν και το παραδέχονται οι συνάδελφοι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και να βελτιώνεις την εικόνα σου. Όπως νιώθει ο καθένας. Εγώ το χειροκροτώ που το λένε δημόσια. Πρέπει να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας για να νιώθουμε άνετα με την εικόνα μας. Χωρίς βέβαια υπερβολές και ακρότητες.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved