Σασμός: Το υπέροχο καλοκαίρι των πρωταγωνιστών της σειράς στα ελληνικά νησιά!
Showbiz

Σασμός: Το υπέροχο καλοκαίρι των πρωταγωνιστών της σειράς στα ελληνικά νησιά!

Άλλοι βρίσκονται σε θεατρικές περιοδείες και άλλοι πραγματικά απολαμβάνουν ένα διάλειμμα από τη δουλειά θέλοντας να χαρούν το φετινό καλοκαίρι μέχρι το... μεδούλι του! 

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού που πήρε το πράσινο φως για τρίτο κύκλο όμως θα καθυστερήσει αρκετά η έναρξη γυρισμάτων λόγω αντικειμενικών προβλημάτων όπως γράφεται και λέγεται, χαίρονται τις θάλασσες και την υπέροχη φύση της Ελλάδας σε κάθε γωνιά της.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι αχώριστος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου και ο πιο σημαντικός λόγος είναι η περιοδεία τους με την παράσταση «Βάκχες» του Ευρυπίδη που ανεβαίνει σε θέατρα ανά την Ελλάδα.

Πρόλαβαν όμως να περάσουν μία βόλτα από το Ρέθυμνο και από αγαπημένους φίλους για να τους δουν καθώς η παράσταση περιόδευσε από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου στην Κρήτη. Και φυσικά ανέβασαν φωτογραφία με τον καλό τους φίλο Ζαχαρία Κεφαλογιάννη ο οποίος υποδύεται στη σειρά Σασμός, τον Βασίλη Σταματάκη, τον νεκρό σύζυγο της Καλλιόπης, κατά κόσμον Μαρία Τζομπανάκη.

Φωτό σαν καρτ ποστάλ

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος έχει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές της μέχρι στιγμής. Γιατί μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς έφυγε για Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να βιώνει ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και όταν επέστρεψε Ελλάδα, σειρά είχαν οι διακοπές της στα πιο αγαπημένα της μέρη. Ανάμεσά τους και η Σαμοθράκη όπου πραγματικά πόζαρε στα πιο όμορφα μέρη του ευλογημένου αυτού τόπου. Αξίζει να δείτε παρακάτω:

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους επισκέφθηκαν τις Κυκλάδες χωρίς όμως ο ίδιος να αποκαλύπτει σε ποιο νησί παραθερίζουν. Ο ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την ηρεμία των φετινών διακοπών του ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις επισκέψεις του σε όμορφες παραλίες, άλλοτε μόνος και άλλοτε με τον γιο του που φυσικά δεν αποχωρίζεται για κανέναν λόγο.

Στο Αιγαίο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αλλά και η Σάντυ Χατζηιωάννου. Οι ίδιες δεν αποκάλυψαν ακριβώς τούς προορισμούς των διακοπών τους, όμως οι followers τους, οι περισσότεροι από τους οποίους σχολίασαν τις φωτογραφίες τους αποκάλυψαν ότι η τηλεοπτική Αργυρώ βρίσκεται στη Φολέγανδρο ενώ η Τζένη του Σασμού πέρασε μία βόλτα από τα Κουφονήσια. Τέλος, η Βέρα Μακρομαρίδου που υποδύεται στη σειρά την Άσπα, βρίσκεται σε περιοδεία με παράσταση, όμως πού και πού ξεκλέβει χρόνο για καμία βουτιά και ξεκούραση.

Δείτε παρακάτω φωτό τους:

Εγκατάσταση στο Μεγανήσι για το καλοκαίρι

Last but not least, η τηλεοπτική Θεοδώρα, η Δανάη Παππά που αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τα γυρίσματα της σειράς, έφυγε για το Μεγανήσι μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη. Και από τότε μας χαρίζει όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο όμορφο νησί του Ιονίου που δείχνει να έχει αστείρευτο φυσικό πλούτο. Εκεί άλλωστε διαθέτει εστιατόριο ο επιχειρηματίας και έτσι μαζί συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved