Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντυμένος σαν γαμπρός - Η πρόβα που έκανε σε γνωστό μόδιστρο
Showbiz

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντυμένος σαν γαμπρός - Η πρόβα που έκανε σε γνωστό μόδιστρο

Πρόβα με κοστούμια στον Νίκο Αποστολόπουλο έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος, όπως τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, πρόβαρε γαμπριάτικα κοστούμια στα οποία ο γνωστός σχεδιαστής ειδικεύεται.

Ο Ντάνος πήγε για Fitting, όπως το θέλει η ορολογία της μόδας, αλλά αν νομίζετε ότι θα φάμε κουφέτα μάλλον πρέπει να περιμένετε αρκετά καθώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ακόμη τουλάχιστον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά η «Γη της ελιάς» πρόβαρε γαμπριάτικα κοστούμια καθώς έρχονται επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες ο ηθοποιός είναι καλεσμένος και απαιτείται να είναι «στην πένα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/Cvb4CoDIKJ2/

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εντάχθηκε στο καστ της δραματικής σειράς του Mega προς το τέλος της σεζόν και θα τον απολαύσουμε ξανά από τον Σεπτέμβριο στον ρόλο του Ορέστη που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα αρχικά στη Δήμητρα και αργότερα και στον αστυνόμο Κουράκο.

Τι αποκάλυψε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική;

«Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία. Και έχω πάρει και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε τέσσερα σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής. Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο project που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει μετά το καλοκαίρι, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα γι΄αυτά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved