Μαρία Ηλιάκη: Η νέα φωτογραφία από την παραλία με την κόρη της, Κατερίνα που μας έκανε να λιώσουμε
6552487
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η νέα φωτογραφία από την παραλία με την κόρη της, Κατερίνα που μας έκανε να λιώσουμε

Ημέρες διακοπών για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη που απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στην Κρήτη μαζί με την 2 ετών κόρη τους, Κατερίνα.

Η μικρούλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναρτήσεις της διάσημης μαμάς της και το φανατικό κοινό του instagram ενθουσιάζεται κάθε φορά με το υλικό.

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μία φωτογραφία το απόγευμα της Πέμπτης 3 Αυγούστου από την παραλία. Στην εικόνα όπως θα δείτε πρωταγωνιστεί η μικρή Κατερίνα.

iliaki

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο Στέλιος Μανουσάκης της έκανε πρόταση γάμου.

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο», είχε απαντήσει η Μαρία Ηλιάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved