Μαίρη Συνατσάκη: Η μακροσκελής ανάρτησή της, η σύγκριση με άλλους γονείς και το άγχος των διακοπών
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η μακροσκελής ανάρτησή της, η σύγκριση με άλλους γονείς και το άγχος των διακοπών

Τις βαλίτσες των διακοπών ετοιμάζει και η Μαίρη Συνατσάκη με την οικογένειά της αλλά τα ερωτήματα που έχουν προκύψει είναι πολλά. 

Αυτές θα είναι οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της καθώς η γνωστή youtuber και επιχειρηματίας έγινε μητέρα πριν από μερικούς μήνες.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε στο instagram τις προτάσεις και τις συμβουλές των διαδικτυακών της φίλων για τις πρώτες διακοπές με το παιδί της.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει με ανάρτηση, μιλώντας για το άγχος της και τη σύγκριση με άλλους γονείς.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη…

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: «πρώτη φορά διακοπές με το μωρό». Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα.

Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό.

sinatsaki2-.jpg

Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved