Η αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη άνοιξε μαγαζί και από τις πρώτες πελάτισσες ήταν η Δέσποινα Βανδή
Showbiz

Η αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη άνοιξε μαγαζί και από τις πρώτες πελάτισσες ήταν η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει άριστη σχέση με την αδερφή του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη, την Παναγιώτα και τη στηρίζει και στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Παναγιώτα άνοιξε κατάστημα με είδη σπιτιού και η τραγουδίστρια έσπευσε να της ευχηθεί καλορίζικο και να δείξει το μαγαζί στους διαδικτυακούς της φίλους. Στο instagram.

Η Δέσποινα μόλις γύρισε από την Κρήτη έσπευσε να πάει στο μαγαζί της Παναγιώτας προκειμένου να της ευχηθεί «καλές δουλειές» και η χαρά της αδερφής του Βασίλη Μπισμπίκη δεν κρύβεται…

vandi-me-panagiota-mpismpiki-(3).jpg

Η Παναγιώτα μόλις την είδε χάρηκε, έσπευσε να την αγκαλιάσει και φαίνεται πως οι δυο γυναίκες έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία.

«Είναι φανταστικό! Έχει τέλεια πράγματα και εγώ τώρα θα αρχίσω να ψωνίζω» είπε η τραγουδίστρια και η αδερφή του ηθοποιού είχε ένα πλατύ χαμόγελο που της άρεσε το μαγαζί της.

vandi-me-panagiota-mpismpiki-(1).jpg

Δείτε παρακάτω την τραγουδίστρια να εισβάλλει στο μαγαζί της Παναγιώτας και να της εύχεται "καλορίζικο"!

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια είχε δηλώσει για τον έρωτά της με τον ηθοποιό: «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στη ζωή μας.

Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά.

Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved