Σπύρος Φωκάς: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Η ανάρτηση της συζύγου του
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Η ανάρτηση της συζύγου του

O Σπύρος Φωκάς βρίσκεται στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας και δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Σε ανάρτησής της η σύζυγος του ηθοποιού, η Λίλιαν μας ενημέρωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία του Σπύρου Φωκά, ενώ και ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ».
Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της: «Ευτυχώς!!!!!!!
Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι..
Ο Σπύρος μου
Ο Σπύρος όλων
Είναι Αετός.
Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα
Εγώ δε φοβάμαι το χάρο
Μόνο τον τραγουδώ
Είπε.......»

fokas4.webp

Να σας θυμίσουμε ότι οι ιατροί διαπίστωσαν μία πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα χθες ο ηθοποιός να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» είπε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση του είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε την Τετάρτη (02/08) το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του, Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του.

H ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

FOKAS-anartisi-sizigou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved