Βίβιαν Κοντομάρη: Η εμφάνιση του γιου της στη σειρά «Έρωτας με διαφορά» και η λατρεία που του έχει!
Showbiz

Βίβιαν Κοντομάρη: Η εμφάνιση του γιου της στη σειρά «Έρωτας με διαφορά» και η λατρεία που του έχει!

H Βίβιαν Κοντομάρη μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου κατά το παρελθόν με τους ρόλους που έχει αναλάβει τηλεοπτικά και τη νέα σεζόν επανέρχεται ως Σοφία στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς... 

Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων μιλάει για τον γιο της, που υπεραγαπά και που αποτελεί το φωτεινό φάρο της ενώ κάνει την αυτοκριτική της και ως μητέρα, τηρώντας τις απαραίτητες ισορροπίες...

kontomari-gios-1.jpg

Με τον γιο της που όπως λέει είναι ο φάρος της ζωής της.

Ποιο ελάττωμά σας καταφέρατε να διακρίνετε και να αποδεχτείτε;

Την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Μου το έλεγαν οι άλλοι, εγώ όμως το αμφισβητούσα παλιότερα. Ισχύει ωστόσο, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Πολλές φορές επίσης θυματοποιώ τον εαυτό μου.

Αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης που αναφέρατε, πάντως, δεν τη διακρίνει το κοινό όταν σας βλέπει να παίζετε είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση.

Για όσους με ξέρουν, φαίνεται. Γι’ αυτό και αποφεύγω τις συνεντεύξεις. Όταν εκτίθεμαι, δεν αισθάνομαι καλά. Ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός ήταν για να μπορέσω να διαχειριστώ μια εκ φύσεως συστολή που είχα από παιδί η οποία με ακολουθεί ακόμα.

Από την κουβέντα που κάνει κάποιος μαζί σας, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι έχει απέναντί του έναν πολύ τρυφερό άνθρωπο.

Ο πυρήνας μου είναι αυτός, αλλά έχω υπάρξει και σκληρή στη ζωή μου. Όλοι έχουμε τα πάντα μέσα μας και ο ηθοποιός δεν αποτελεί εξαίρεση. Εγώ έχω επιλέξει αυτό το προφίλ, όμως θα μπορούσα να είμαι κι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Αν και έχω αποφασίσει ότι δεν θα γίνω ποτέ στη ζωή μου, μπορώ ωστόσο να βάλω τον εαυτό μου σε αυτήν τη συνθήκη. Δεν μεταμορφωνόμαστε, έχουμε όλα τα στοιχεία μέσα μας και απλά δεν επιτρέπουμε σε κάποια να βγουν στην επιφάνεια.

9111_OTHONAS_METAXS_VIVIAN_KONTOMARI_2452022.jpg

Δεν επιλέγουμε όμως στη ζωή μας το δρόμο που θα ακολουθήσουμε;

Βεβαίως. Η ζωή μας όμως είναι τόσο ρευστή. Εξαρτάται από το πόσο θέλεις κάτι και από το πόση δύναμη έχεις για να το περιμένεις ή να το κατακτήσεις. Θεωρώ δεδομένο όμως πως όσο πιο προσεκτικοί και γλυκείς είμαστε, δημιουργούμε ένα καλύτερο περιβάλλον τόσο για εμάς όσο και για τους ανθρώπους γύρω μας.

Έχετε ένα γιο, ο οποίος μάλιστα έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά». Πώς είστε ως μητέρα και τι σας έχει διδάξει ο γιος σας για τη ζωή;

Ο γιος μου είναι ένα συνεχές μάθημα. Είναι ένα σοφό παιδί. Γεννήθηκε έτσι. Είναι όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω πόσο καλή μαμά είμαι, όμως το προσπαθώ. Για μένα είναι ένα άσβεστο φως. Μου δείχνει πραγματικά πώς πρέπει να είμαι, όχι μόνο ως μητέρα, αλλά και ως άνθρωπος.

364356998_255481397348206_3374067119844472412_n.jpg

Με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Αντίνοο Αλμπάνη στη σειρά Ο πρώτος από εμάς.

Μεγαλώνοντας ο γιος σας τι θα θέλατε να λέει για εσάς;

Όλα τα παιδιά λένε ότι έχουν την καλύτερη μαμά του κόσμου. Μεγαλώνοντας όμως αναγνωρίζουν τα σφάλματα των γονιών τους. Υπάρχουν λάθη που συγχωρούνται και άλλα που δυστυχώς δεν επιδέχονται συγχώρεσης. Δεν θα ήθελα να έχει στον κατάλογό του κανένα από αυτά τα ασυγχώρητα λάθη. Θέλω να ξέρει ότι η μητέρα του έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, ότι ήταν πάντα παρούσα για εκείνον.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved