Λεβεντογιάννης: Όπως δεν έχετε ξαναδεί τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο από τους Παγιδευμένους
Showbiz

Λεβεντογιάννης: Όπως δεν έχετε ξαναδεί τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο από τους Παγιδευμένους

Έχετε δει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να απολαμβάνει το μπάνιο του στις καλοκαιρινές διακοπές του; Έχετε δει τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο ανέμελο και ξέγνοιαστο στις διακοπές του; Θα τον δείτε και θα... παραμιλάτε! 

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και υποδύεται τον εισαγγελέα, Δημήτρη Μαρκέτο, μπορεί να μη δημοσιεύει πια τόσο συχνά προσωπικές φωτογραφίες του στο instagram, όμως στο παρελθόν έχει ποστάρει αρκετές φορές στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές του, από τις καλοκαιρινές διακοπές του.

michalisleventogiannis_317933124_1229998007588362_8672062981554511688_n.jpg

Ποιος είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης;

Ο ηθοποιός συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πιο ψηλούς Έλληνες ηθοποιούς -και όχι μόνο- αφού μέρος της γοητείας του οφείλεται και στο ανάστημά του, το οποίο μετρά 1.87.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

leventogiannis.jpg

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης υποδύεται με επιτυχία τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο στους Παγιδευμένους και θα μείνετε άφωνοι όταν τον δείτε με μαγιό στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved