Ο γιος της Ιωάννας Παππά έγινε 4 χρονών! Η σπάνια φωτό μαζί του!
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Ο γιος της Ιωάννας Παππά έγινε 4 χρονών! Η σπάνια φωτό μαζί του!

Η Ιωάννα Παππά δεν πίστευε πριν από περίπου πέντε χρόνια πως θα γίνει ποτέ μητέρα. Όταν όμως ήρθε στον κόσμο ο γιος της, όλα με έναν μαγικό τρόπο άλλαξαν και μέσα της και στην καθημερινότητά της.

Από τότε, κάθε μέρα που περνά είναι ξεχωριστή για την όμορφη ηθοποιό η οποία μόλις γιόρτασε τα 4α γενέθλια του μικρού σε μία πολύ λιτή οικογενειακή συγκέντρωση. Μάλιστα, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τη μικρή αυτή γιορτή στη μία από τις οποίες απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά της τον άντρα της ζωής της και να χαμογελά.

Η άλλη φωτογραφία ήταν η τούρτα του μικρού που είχε πάνω της διάφορες αγορίστικες φιγούρες και ήταν σοκολατίνα.

Πάντως, η Ιωάννα Παππά έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι τα πρώτα δύο χρόνια μετά τη γέννηση του μικρού ήταν αρκετά δύσκολα για την ίδια και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο: «Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή» είχε δηλώσει στην εκπομπή Μαμά-δες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved