Νίκος Μπάρτζης: Έτσι είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον James Καφετζή: «Θα ήθελα να τα πούμε»
Showbiz

Νίκος Μπάρτζης: Έτσι είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον James Καφετζή: «Θα ήθελα να τα πούμε»

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής είχαν γίνει κολλητοί φίλοι τον καιρό που ήταν και οι δύο παίκτες του Survivor το 2021. 

Στην παρέα τους ήταν τότε και η Άννα Μαρία Βέλλη και όλα έδειχναν ότι θα παραμείνουν για πάντα αχώριστοι. Τελικά, όπως έδειξαν τα πράγματα, αυτή η φιλία κράτησε όσο κράτησε και το παιχνίδι αφού οι τρεις άλλοτε κολλητοί μετά το τέλος του Survivor έκοψαν κάθε επαφή.

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους. Εκείνο όμως που γνωρίζουν όλοι είναι ότι όταν ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε να είναι φιναλίστ στο Survivor All Star φέτος, ο James Καφετζής έστησε το βράδυ του ημιτελικού αλλά και του τελικού ολόκληρη... επιχείρηση στα social media για να στηρίξει τον Νίκο. Μάλιστα, με συχνές αναρτήσεις του εκείνες τις δύο ημέρες, ζητούσε από τους followers του να τον στηρίξουν με την ψήφο τους προκειμένου να αναδειχθεί ο Νίκος Μπάρτζης νικητής. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο γνωστός επιχειρηματίας από την Κόρινθο παραδέχεται σε συνέντευξή του στο ΟΚ ότι μίλησε μαζί του μετά το τέλος του Survivor All Star θέλοντας να τον ευχαριστήσει.

2879_GIORGOS_ASIMAKOPOYLOS_NIKOS_MPARTZIS_STATHIS_SXIZAS_2772023.jpg

Συγκεκριμένα είπε: «Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε πολύ με τον Τζέιμς... Όταν βγήκα από το παιχνίδι, του έστειλα ένα μήνυμα και τον ευχαρίστησα για την υποστήριξή του».

Ο Νίκος Μπάρτζης κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά. Δυστυχώς, με τις φωτιές στη Ρόδο ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ο Τζέιμς βοηθάει πολύ. Μιλήσαμε και του είπα πως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω κι εγώ, θα το έκανα με χαρά».

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved