Της... παρουσιάστριας έχει γίνει φέτος στην Πάρο! Μπεκατώρου και Κουτσελίνη μαζί στο νησί!
Showbiz

Της... παρουσιάστριας έχει γίνει φέτος στην Πάρο! Μπεκατώρου και Κουτσελίνη μαζί στο νησί!

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα να είναι σχεδόν κάθε Αύγουστο μόνιμες κάτοικοι Πάρου, όμως τώρα άρχισαν να προστίθενται και άλλες λαμπερές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης στη λίστα εκείνων που λατρεύουν το νησί. 

Ανάμεσά τους η Ζήνα Κουτσελίνη που επισκέπτεται εδώ και αρκετά χρόνια το νησί -σχεδόν κάθε καλοκαίρι- ενώ τώρα προστέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αν και Κεφαλλονίτισσα, πάντα θέλει να έχει εναλλακτικές για να περνάει τις διακοπές της.

mpekatorou-koutselini.jpg

Οι δύο παρουσιάστριες με την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη.

Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου το προηγούμενο διάστημα εθεάθη στη Μύκονο, φιλοξενούμενη των κουμπάρων της Υβόννης Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμου να απολαμβάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία όμως ήθελε να κάνει και μία στάση διακοπών και στη γειτονική και επίσης κοσμοπολίτικη Πάρο.

Και κάπου εκεί, στα γνωστά αγαπημένα στέκια του νησιού, συναντήθηκαν Ζήνα Κουτσελίνη και Μαρία Μπεκατώρου και πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό.

365117348_279365804715230_1530667343726436893_n.jpg

Ντυμένες με floral outfits και εντελώς άβαφες, οι δύο παρουσιάστριες είχαν πολλά να πουν για το τηλεοπτικό σκηνικό και πώς αυτό πρόκειται να εξελιχθεί τη νέα σεζόν, όχι όμως σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό αλλά με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τη θαλασσινή αύρα να τις κυριεύει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved