Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει topless τρώγοντας φρούτα και ο Κουδουνάρης την τρολάρει
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει topless τρώγοντας φρούτα και ο Κουδουνάρης την τρολάρει

Μακράν από τις καλύτερες φωτογραφίες της ανέβασε σήμερα (5/8) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα εκπομπή που αναλαμβάνει να παρουσιάσει, το Shopping Star. 

Λόγω σαββατοκύριακου, η Ηλιάνα απέχει λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είπε να... ανάψει φωτιές με τις νέες φωτό που ανέβασε στο instagram φορώντας μόνο ένα σορτσάκι!

Στη σειρά φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί σε κουζίνα, η Ηλιάνα είναι topless, έχει καλύψει το στήθος της με τα μακριά μαλλιά της και είναι εντελώς άβαφη. Στα χέρια της κρατάει μία ξύλινη πιατέλα με φρούτα και κανά δυο λεμόνια και δαγκώνει ένα ροδάκινο!

Οι φωτογραφίες αυτές φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη δεχτούν... βροχή τα σχόλια από τους followers της Ηλιάνας και φυσικά τα περισσότερα από αυτά ήταν αποθεωτικά!

Ένα σχόλιο όμως είχε και δόση... τρολαρίσματος και ήταν του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τον χειμώνα που πέρασε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα της έγραψε το εξής σχόλιο: «Πρόσεχε μη δαγκώσεις και τα λεμόνια με τα αυτοκόλλητα και πάθει τίποτα το στομαχάκι σου».

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved