Showbiz

Ατύχημα για την Κλέλια Ρένεση στις διακοπές - «Ο γιατρός δεν μπορεί να με εξετάσει γιατί…»

Gossip-tv Team

Ατύχημα είχε η Κλέλια Ρένεση όπως ενημέρωσε μέσα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην πανέμορφη Γαύδο και όπως αποκάλυψε, κάηκε στο πόδι από μαγειρικό λάδι. Η ίδια έσπευσε να πάει στο ιατρείο του νησιού για να της περιποιηθούν το έγκαυμα όμως ο γιατρός την ενημέρωσε πως δε μπορούν να μπουν στο ιατρείο, καθώς το μοναδικό κλειδί στο νησί το έχει μαζί του το ασθενοφόρο.

Μετά από 45 περίπου λεπτά αναμονής η Κλέλια Ρένεση θέλησε να μοιραστεί το περιστατικό περιμένοντας στο αυτοκίνητο της.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

renesi2

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί.

Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι! Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους» είπε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved