Συγκινεί & αφυπνίζει το μήνυμα της Μπεζάν:«Ποτέ δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει ένα παιδί»
Showbiz

Συγκινεί & αφυπνίζει το μήνυμα της Μπεζάν:«Ποτέ δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει ένα παιδί»

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά, γιο της ηθοποιού Χριστίνας Παππά η Άννα Μπεζάν ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που συγχρόνως όμως αφυπνίζει... 

Μιλώντας για τη μητρότητα όπως την βιώνει η ίδια, παραδέχτηκε όσα έχει καταλάβει μετά από τη γέννηση της κόρης της. Εκείνο όμως που όπως τονίζει, δεν μπορεί να καταλάβει, είναι πώς μπορεί κάποιος να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πως δεν είναι τόσο απλό να μεγαλώνεις παιδιά. Πως δεν είναι τόσο εύκολο να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς είναι να αγαπάς κάποιον πιο πολύ και από τον εαυτό σου. Να χαίρεσαι όταν χαίρεται το παιδί σου, να στεναχωριέσαι όταν είναι στεναχωρημένο, να πονάς πιο πολύ όταν πονάει και όμως να χαμογελάς.

anna-bezan.jpg

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πόση δύναμη χρειάζεται για να μείνεις ψύχραιμη στα ατυχήματά τους ή στις ασθένειες τους.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, τα άγχη, τις αγωνίες μιας μαμάς για το σήμερα και το αύριο των παιδιών

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μπορείς να φουσκώσεις από περηφάνια, με τόσο απλά πράγματα που για άλλους είναι ανόητα .Όταν το παιδί σου σού χάρισε το πρώτο του χαμόγελο, όταν έσκασε το πρώτο του δόντι, όταν είπε την πρώτη του συλλαβή.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πως το πιο ευχάριστο άκουσμα είναι το γέλιο του παιδιού σου.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μια συζήτηση ξεκινά από ένα θέμα και καταλήγει τις περισσότερες φορές στα παιδιά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πολλά για το τι σημαίνει να είσαι μαμά.

Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί…»

anna-mpezan-dimitris-pappas.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved