Λιζέτα Νικολάου: Διασωληνωμένη στην Εντατική η τραγουδίστρια μετά από ατύχημα
Showbiz

Λιζέτα Νικολάου: Διασωληνωμένη στην Εντατική η τραγουδίστρια μετά από ατύχημα

 Διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά μετά από σοβαρό ατύχημα βρίσκεται η τραγουδίστρια, Λιζέτα Νικολάου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα σε μαγαζί, καθώς γλίστρησε στις σκάλες την ώρα που ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Η Λιζέτα Νικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά και βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή.

lizeta-nikolaou-(1).jpg

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso και σε ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, η Λιζέτα Νικολάου διακομίστηκε με ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση από τις σκάλες. Θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα πάντα με τους οικείους της που επικαλείται η εφημερίδα, η κατάστασή της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη και όλοι ελπίζουν να φανεί δυνατή.

lizeta-nikolaou-(2).jpg

Από την πλευρά της οικογένειας υπάρχει απόλυτη διακριτικότητα και δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις αναφορικά με την κατάστασή της, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα της εφημερίδας, οι θεράποντες ιατροί θεωρούν μη αναστρέψιμη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved