Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και οι ευχές για τα γενέθλιά του
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Με αφορμή τα γενέθλια του άντρα της η ηθοποιός δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο που του δίνει ένα φιλί στο στόμα και του εύχεται και διαδικτυακά "χρόνια πολλά" γράφοντας: «Να τα εκατοστήσεις μωρό μου. Είσαι υπέροχος και σπάνιος!!! Ο μοναδικός μου».

ATHINA_IKONOMAKOY_FILIPOS_MIXOPOYLOS.webp

Να σας θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή της είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση με τον σύζυγό της: «Με τα χρόνια προσπαθούμε πάρα πολύ, επιδιώκουμε και εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, να μην απομακρυνόμαστε, που είναι πολύ σύνηθες σήμερα για τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά.

Η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και, αν δεν το θέλεις πραγματικά, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς σε απόσταση με τον άλλον και να μη βρίσκεις κανέναν λόγο να κρατήσεις αυτή τη σχέση. Οπότε είμαστε από κοινού αποφασισμένοι να το παλεύουμε καθημερινά, αλλά θέλει τρομερή προσπάθεια. Επιδιώκουμε κάθε χρόνο να δυναμώνει η σχέση μας και μέχρι τώρα το καταφέρνουμε.».

Η Αθηνά με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, όπου εκεί έχει ξενοδοχείο ο Φίλιππος Μιχόπουλος και δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε με αφορμή τα γενέθλιά του η ηθοποιός.

oikonomakou-mixopoulos.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved