Η έξοδος της Παναγιώταρου που θα παραμιλάς, οι Survivors και η solo εμφάνιση του Φιντιρίκου
Showbiz

Η έξοδος της Παναγιώταρου που θα παραμιλάς, οι Survivors και η solo εμφάνιση του Φιντιρίκου

Η Μύκονος «πλημμύρισε» από celebrities και αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι survivors, Στάθης Σχίζας, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος, η σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και η solo έξοδος του Δημήτρη Φιντιρίκο στα Ματογιάννια!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων και σε κάθε έξοδό της προκαλεί ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό!

Τις προάλλες η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας σεργιάνισε στα κοσμικά σοκάκια φορώντας μόνο ένα υπέροχο μαύρο κορμάκι και... όσοι την είδαν, μείνανε άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της!

Μετά τον χωρισμό της με τον survivor Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα ανανεώθηκε και είναι πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ!

panagiotarou-(2).jpg

Νίκος Μπάρτζης και Στάθης Σχίζας βρίσκονται στο νησί των ανέμων φιλοξενούμενοι του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κοσμοπολίτικο Kυκλαδονήσι.

Οι τρεις survivors απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου, ενώ το βράδυ βόλταραν στα Ματογιάννα, αλλά η Αλεξάνδρα δεν συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, μόνο τον Γιώργο Ασημακόπουλο είδε... τυχαίο;

Όσο για τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος βρίσκεται και εκείνος στο νησί, ο φωτογραφικός μας φακός τον τσάκωσε σε solo έξοδο στα κοσμικά Ματογιάννια μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες των celebrities από την εμφάνισή τους στη Μύκονο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved