Ελένη Ράντου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη είναι... όνειρο!
NDP photo agency
Showbiz

Ελένη Ράντου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη είναι... όνειρο!

Το ταξίδι ζωής που βιώνει αυτές τις μέρες η Ελένη Ράντου στη μακρινή Ζανζιβάρη είναι ονειρικό και η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ξεχωριστές στιγμές που ζει εκεί μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει. 

Ο μακρινός εξωτικός προορισμός στην Ανατολική Αφρική, αυτό το μικρό νησάκι στον Ινδικό Ωκεανό που χαρίζει στον επισκέπτη πραγματικά μία ξεχωριστή εμπειρία, έχει μαγέψει την αγαπημένη ηθοποιό η οποία νιώθει σαν μικρό παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο.

Χρώματα, αρώματα και μαγικές εικόνες, τελείως διαφορετικές από αυτές που μπορεί κανείς να συναντήσει στην Ελλάδα, έχουν εντυπωσιάσει την Ελένη Ράντου η οποία δεν έχει λόγια για να περιγράψει τις ομορφιές που συναντά.

Απαθανάτισε σε βίντεο μία αγέλη από μαϊμούδες που έτρωγαν στον φυσικό τους χώρο, σε κάποιο ζωολογικό πάρκο που επισκέφτηκε. Δείτε το βίντεο που ανέβασε.

Στην περιήγησή της απαθανάτισε μνημεία όπως το μνημείο των Σκλάβων που έχει γίνει ως μια απαίσια υπενθύμιση μιας πολύ σκοτεινής περιόδου για την ανθρωπότητα. Μάλιστα, ανέβασε την αντίστοιχη φωτογραφία:

mnimeio-sklavon-zanzivari.jpg

Φυσικά και απαθανάτισε τις λευκές αμμουδιές με τα καταγάλανα νερά του εξωτικού νησιού που αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουριστών από όλο τον κόσμο όλο τον χρόνο. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved