Δανάη Μιχαλάκη: Οι ευχές από την τηλεοπτική της αδερφή, Μαρία Κίτσου για την εγκυμοσύνη της
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Οι ευχές από την τηλεοπτική της αδερφή, Μαρία Κίτσου για την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη ανήμερα των γενεθλίων της και της επετείου γάμου της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες με φουσκωμένη κοιλίτσα και πολλοί celebrities έσπευσαν να της γράψουν τις ευχές τους.

Το μήνυμα που ξεχωρίσαμε κάτω από την ανάρτηση της εγκυμονούσας ήταν της τηλεοπτικής αδερφής της στις Άγριες Μέλισσες, Μαρίας Κίτσου.

Η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

Η τηλεοπτική αδερφή της Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» η Μαρία Κίτσου μόλις είδε την ανάρτησή της, σχολίασε: «Λατρεία μου!!Φως μου!! Παντοτινή μου μικρή αδερφή!!! Κάθε ευλογία στη ζωή σου!! Σε λατρεύω!!!».

danae_michalaki_366152423_672009424797965_5127689753377759970_n.jpg

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σύρο πριν δύο χρόνια και περιμένει τον καρπό του έρωτά του.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της Μαρίας Κίτσου στη "μικρή αδερφή" της!

minima-maria-kitsou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved