Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση του Σαντικάι για τα γενέθλιά της –«Θα είμαι πάντα δίπλα σας»
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση του Σαντικάι για τα γενέθλιά της –«Θα είμαι πάντα δίπλα σας»

Χρήστος Σαντικάι: Τα φετινά γενέθλιά της Λάουρα Νάργες είναι τα πιο ξεχωριστά καθώς φέτος γιορτάζει για πρώτη φορά με το παιδί της και τον άνθρωπό της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από 11 μήνες. Ο γιος της, καρπός του έρωτα της με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι ολοκλήρωσε την ευτυχία και έκανε την καθημερινότητα τους μια γιορτή.

Πριν από μερικές ημέρες η Λάουρα Νάργες και ο μικρός Αλέξανδρος, ταξίδεψαν στη Γερμανία, στο πατρικό σπίτι της παρουσιάστριας για πρώτη φορά.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες στο instagram, η Λάουρα Νάργες έγραψε: «Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου… Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου» έγραψε η Λάουρα Νάργες για τα φετινά γενέθλιά της.\

https://www.instagram.com/p/CvplYc0sUYJ/

Ο Χρήστος Σαντικάι ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο με τη Λάουρα Νάργες να κρατά ψηλά στα χέρια της τον γιο τους εκφράζοντας δημοσίως την αγάπη του προς την σύντροφό του: «Εύχομαι στον άνθρωπό μου Χρόνια Πολλά. Να τα εκατοστήσεις άγγελέ μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας αγαπώ, οικογένεια… ευλογία», έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι.

Δες την ανάρτηση:

narges

Η Λάουρα Νάργες γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβρη τον γιο της, Αλέξανδρο, ενώ υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης με τον Χρήστο Σαντικάι. Τα δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να διοργανώνει τον γάμο του, μαζί με την βάπτιση του μικρού για το 2024. Ωστόσο, εκείνοι δεν έχουν αποκαλύψει για την ώρα τα επόμενα σχέδιά τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved