Θύμα ηλεκτρονικής απάτης o Μιχάλης Χατζηγιάννης - H ανάρτηση του για τους επιτήδειους
Showbiz

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης o Μιχάλης Χατζηγιάννης - H ανάρτηση του για τους επιτήδειους

Με μία διαφορετική ανάρτηση επανήλθε μέσα από τα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στην προσπάθεια του να αφυπνίσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο τραγουδιστής έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης καθώς όπως έκανε γνωστό επιτήδειοι έκλεψαν τα στοιχεία του και δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του θεάματος που πέφτει θύμα της ίδιας ενέργειας από επιτήδειους, αφού πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής των μεγάλων ερωτικών επιτυχιών προειδοποίησε τους διαδικτυακούς του φίλους, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα social media, επισημαίνοντας ποιοι είναι οι δικοί του επίσημοι λογαριασμοί.

xatzigiannis-1-5.jpg

Στη λεζάντα έγραψε:

«Ψεύτικοι Λογαριασμοί. Προς ενημέρωση όλων των φίλων. Με απογοήτευση το τελευταίο καιρό πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας ψεύτικων προφίλ – λογαριασμών #fakeaccounts στα μέσα δικτύωσης #socialmedia #facebook και #instagram.

Παράκληση να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ!», γράφει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/Cvr558ytQ86/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved