Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφός του Κουτσόπουλου έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννηση του γιου τους
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφός του Κουτσόπουλου έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννηση του γιου τους

Πέρασαν 11 μήνες από την ημέρα που η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά και η ευτυχία της ξεχειλίζει.

Η ηθοποιός γέννησε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 και κράτησε το πρώτο της παιδί που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η ζωή τους άλλαξε με τον ερχομό του παιδιού τους.

Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια με τον θείο Λέο, να έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη γνωριμία τους που όπως έχει αποκαλύψει έγινε μέσα από τα social media.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως ο γιος του θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

mixalopoulou

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Αν και η καθημερινότητα της Χρύσας έχει αλλάξει εντελώς με το μωρό της να είναι η προτεραιότητα της η ίδια άρχισε να ξεκλέβει όπως φαίνεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Η ηθοποιός μοιράζεται κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της στις οποίες φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως μετά την εγκυμοσύνη της.

MIXALOPOULOU

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η νεαρή κοπέλα πόζαρε λαμπερή και χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. Φορώντας midi εφαρμοστό μπλε φόρεμα το look ολοκλήρωσε με mules. Όπως θα δείτε είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά.

Δείτε φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου:

https://www.instagram.com/p/Ct2JexvLexX/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved