Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα στη Λιζέτα Νικολάου μέσα από το νοσοκομείο - «Κράτα γερά…»!
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα στη Λιζέτα Νικολάου μέσα από το νοσοκομείο - «Κράτα γερά…»!

O Σπύρος Φωκάς μπορεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο και να δίνει τη δική του μάχη, όμως έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στη Λιζέτα Νικολάου που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγουδίστρια παραμένει στην εντατική μετά από ατύχημα που είχε μέσα σε καφετέρια και έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της.

Μάλιστα όπως λένε δικοί της άνθρωποι στην εφημερίδα Espresso η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή και δυστυχώς μη αναστρέψιμη.

lizeta-nikolaou-(4).jpg

Ο Σπύρος Φωκάς ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο ενημερώθηκε για το τι συνέβη στην Λιζέτα Νικολάου και έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Να σας θυμίσουμε ότι οι ιατροί διαπίστωσαν στον ηθοποιό μία πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» είπε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

fokas-(4).webp

Ο Σπύρος Φωκάς που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τόνισε: «Λιζέτα κούκλα μου, κράτα γερά. Σπύρος» ήταν το μήνυμα του το οποίο δημοσίευσε στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν.

Το μήνυμά του

fok-(1).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved