Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έκανα ανέλπιστη περιουσία, αλλά αξίζω κάθε ευρώ που πήρα»
Showbiz

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έκανα ανέλπιστη περιουσία, αλλά αξίζω κάθε ευρώ που πήρα»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου σιχαίνεται τα τετριμμένα, έζησε και ζει τη ζωή της ακριβώς όπως την είχε ονειρευτεί, χωρίς απωθημένα, πρέπει και «μη».

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν μετράει τα λόγια ούτε τα φιλτράρει. Αυτό που σκέφτεται θα το πει χωρίς δεύτερη σκέψη και περιστροφές. Η συγγραφέας μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για όλα χωρίς κόμπλεξ και περιστροφές.

201010081005180.0633_XRISA_DIMOYLIDOY_07102010.jpg

-Θα μπορούσατε να πείτε ότι είστε από τους συγγραφείς που έκαναν περιουσία;

Έκανα ανέλπιστη περιουσία, αλλά αξίζω κάθε ευρώ που πήρα και είναι πολύ λίγα σε σύγκριση με άλλους που κέρδισαν από μένα. Οι συγγραφείς που έβγαλαν πολλά λεφτά από τα βιβλία είναι ελάχιστοι στην Ελλάδα, αν και αποτελούν το ρεύμα, μιας πολυτελούς βίλας, που ονομάζεται εκδοτικός. Δίχως παροχή ρεύματος, η βίλα δεν μπορεί να κατοικηθεί, είναι άχρηστη.

-Αν κάνατε έναν απολογισμό ζωής, μοιάζει να τα είχατε όλα: Έρωτες, δόξα, εμπειρίες. Είναι έτσι; Υπάρχει κάτι που σας λείπει;

Υπάρχει, όμως μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά να αποκτήσω και αυτό. Δεν θα πω τίποτε άλλο. Πάντως γάμος, δεν είναι, αν σας πέρασε από το μυαλό, εξακολουθώ να πάσχω από γαμοφοβία.

201606071257300.1266_XRISIIDA_DIMOYLIDOY_662016.jpg

-Φτάσατε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας; Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν είχατε πολλές προτάσεις , γάμου στη ζωή σας;

Τι να σου πω, δεν προλάβαινα. Χαχαχαχα. Κανείς δεν τόλμησε να μου κάνει ξεκάθαρα πρόταση γάμου, ήξερε πως η απάντηση θα ήταν «Όχι», σαν του Μεταξά στους Ιταλούς. Μπορεί να το ανέφεραν πλαγιομετωπικά, αλλά κανείς δεν γονάτισε με διαμάντι στο χέρι...

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved