Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει ξανά αγκαλιά με τον γιο της και στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει ξανά αγκαλιά με τον γιο της και στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο ερχομός του γιου της άλλαξε τη ζωή της και η ίδια βιώνει αμέτρητες στιγμές ευτυχίας σε καθημερινή βάση.

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και του 8 μηνών γιου τους.

Ο μικρός Βλάσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναρτήσεις της διάσημης μητέρας του και εκείνη μοιράζεται καθημερινά πλούσιο υλικό από την καθημερινότητα τους.

spyropoulou.jpg

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην τελευταία της ανάρτηση, τον κρατάει αγκαλιά και ποζάρει στον φακό πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά. Στη λεζάντα έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια.

«”Θα κάνουμε μία συμφωνία” είπε. Εγώ θα γίνω το καλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου κι εσύ θα γίνεις το τελευταίο μου. Και κάπως έτσι έγραψαν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε δύο λέξεις. Για πάντα», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε:

https://www.instagram.com/p/CvuzIJiIlaM/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την μητρότητα: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση... θα δούμε»!

Όσο για το αν τη βοηθά, ο Βασίλης με το παιδί, είχε πει την επική ατάκα: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved