Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση 2 ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση 2 ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της ηθοποιούς έγινε πρώτο θέμα την περασμένη Δευτέρα 7/8.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο και οι δυο τους μετράνε αντίστροφα μέχρι να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

papageorgiou-mixalaki.jpg

Οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Φολέγανδρο, με την Δανάη Μιχαλάκη να λάμπει από ευτυχία, διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

MIXALAKI

«Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram, αποκαλύπτοντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Δανάη Μιχαλάκη 2 ημέρες μετά από την αποκάλυψη επανήλθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με μία νέα φωτογραφία. Αυτή τη φορά μοιράστηκε μια εικόνα του Γιώργου Παπαγεωργίου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δείχνοντας μας πόσο ερωτευμένη είναι.

papageorgiou2.jpg

Η πρώτη αντίδραση του μέλλοντα μπαμπά: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, θέλοντας να εκφραστεί και εκείνος δημόσια για την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, ανέβασε μία φωτογραφία της Δανάης του με φόντο το ηλιοβασίλεμα και έγραψε στη λεζάντα της:

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.
Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved