Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη: «Έρχεται η ώρα που...»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη: «Έρχεται η ώρα που...»

Μπορεί η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη να έχει βγει από τη ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη οριστικά όμως ο γιος τους θα είναι ο παντοτινός συνδετικός τους κρίκος, όπως συμβαίνει πάντα με χωρισμένα ζευγάρια που έχουν αποκτήσει παιδί. 

Η όμορφη επιχειρηματίας η οποία πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, υπήρξε σύντροφος του ηθοποιού για περίπου 15 χρόνια και του χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, τον γιο τους, Μιχάλη που είναι φυσικά η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

mpismpikis-sasmos.jpg

Προ ημερών η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη απόλαυσε διακοπές μαζί με τον γιο της στην όμορφη Μάνη απ' όπου και ανέβασε ένα μήνυμα όλο νόημα που όμως μόνο η ίδια ποιον είχε για παραλήπτη:

«Έρχεται η ώρα που αποφασίζεις ποιους θα αφήσεις πίσω για πάντα και με ποιους θα συνεχίσεις μπροστά”, έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στην ανάρτησή της, ως λεζάντα σε μία σειρά τριών φωτογραφιών από τις ξέγνοιαστες διακοπές της σε αυτόν τον αγαπημένο της προορισμό.

Τα σχόλια, μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, έδωσαν και πήραν, τα περισσότερα από τα οποία αναφέρονταν στον ακέραιο χαρακτήρα και τον δυναμισμό της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved