Χρήστος Λούλης: Η σπάνια φώτο με την κόρη του, Σμαράγδα στο πλοίο
Showbiz

Χρήστος Λούλης: Η σπάνια φώτο με την κόρη του, Σμαράγδα στο πλοίο

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή κάνουν διακοπές με τα δυο παιδιά τους.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη του, Σμαράγδα να είναι στο πλοίο και να ανεμίζουν τα μαλλιά της.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα social media.

O ηθοποιός επιφύλασσε σήμερα, 10 Αυγούστου μία ευχάριστη έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μιας και δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης του, Σμαράγδας.

«Ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είχα την εικόνα των δικών μου γονιών που τους αγαπούσα πολύ, με είχαν πολύ καλά, ήταν στοργικοί. Λειτούργησε ως ανάγκη. Ζήλευα πολύ τη σύνδεση μεταξύ πατέρα και παιδιού. Ήθελα να αφιερώσω τη ζωή μου με την έγνοια κάποιων άλλων ανθρώπων», είχε αναφέρει ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ενώ στο περιοδικό Hello είχε πει: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Δείτε την κούκλα κόρη του Σμαράγδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved