Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν
Showbiz

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα ερμηνεύσει τη νέα σεζόν τον Άλκη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα παιδικά του χρόνια στην Ορεστιάδα αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του.

202005250939290.6318_SPIROS_XATZIAGELAKIS_2452020.jpg

Έχεις δημιουργήσει ένα ταχυφαγείο στα Εξάρχεια. Πώς δημιουργήθηκε η ανάγκη να το κάνεις;

Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός. Αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Είναι ένα μαγαζί στη μνήμη των γιαγιάδων μου, το οποίο προέκυψε πραγματικά εν μία νυκτί και δημιουργήθηκε από την ανάγκη να έρθουν κοντά οι άνθρωποι εδώ στην απρόσωπη Αθήνα. Η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας που έχουμε όλοι, από το χωριό, από τις γιαγιάδες, από τους παππούδες, συνδέεται πάρα πολύ έντονα με την αγάπη. Οπότε, ήθελα όλοι μαζί οι άνθρωποι κάπως να συνδεθούμε με τη συλλογική μας μνήμη

Πώς ήταν η παιδική σου ηλικία;

Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα έως τα 18 μου, πολύ όμορφα, μέσα στη φύση, με το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού και με πολλή αγάπη τριγύρω μου από πολλούς ανθρώπους

hatziaggelakis1.jpg

Σου λείπει αυτό το κομμάτι της ζωής σου;

Ναι, μου λείπει. Όποτε μπορώ προσπαθώ να επισκέπτομαι τον τόπο μου.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Θα ανεβάσουμε με την ομάδα μου, τους C for Circus, μία παράσταση που κάναμε τον Ιούνιο και πήγε πολύ καλά και αφορά το sex trafficking. Την έχει γράψει η Βαλέρια Δημητριάδου και ονομάζεται «Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον». Μιλά, λοιπόν, γι’ αυτό το βαθύ και ουσιαστικό θέμα της σωματεμπορίας.

201710031143150.6308_SPIROS_XATZIAGGELAKIS_02102017.jpg

Έχει τύχει να γνωρίσεις κάποια κοπέλα που βιώνει αυτήν την κατάσταση;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συναντήσεις τέτοιες κοπέλες. Η ζωή τους είναι η φυλακή. Δε γίνεται να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Πολύ λίγες κοπέλες έχουν καταφέρει να διαφύγουν από αυτό. Αν κάνουν κάποια απόπειρα να εγκαταλείψουν τα δεσμά τους, μπορεί και να τις σκοτώσουν.

Πηγή: 7μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved