Οι διακοπές των celebs που ζηλέψαμε! Από τη Νέα Υόρκη & την Ισλανδία μέχρι το Μεξικό & τις Μαλδίβες!
Showbiz

Οι διακοπές των celebs που ζηλέψαμε! Από τη Νέα Υόρκη & την Ισλανδία μέχρι το Μεξικό & τις Μαλδίβες!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Έλληνες που «ξεχύθηκαν» σε Αιγαίο, Ιόνιο ή Χαλκιδική για βουτιές και ηλιοθεραπεία, υπήρξαν και εκείνοι που θέλησαν να αξιοποιήσουν το φετινό καλοκαίρι τους επενδύοντας σε κάποιο ξεχωριστό ταξίδι. 

Δεν είναι άλλωστε και εφικτό να κάνεις μακρινά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς ή για να γνωρίσεις μία τελείως διαφορετική κουλτούρα από την Ελληνική. Και η αλήθεια είναι πως τα στιγμιότυπα που θα δείτε από τους προορισμούς των celebrities που την είδαν... αλλιώς, τα ζηλέψαμε πολύ...

Η Ευγενία Σαμαρά, με το που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τα γυρίσματα του Σασμού, έφυγε για Νέα Υόρκη. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε, ήθελε εδώ και καιρό να βρεθεί στην Αμερικανική Μεγαλούπολη και να δει από κοντά το Άγαλμα της Ελευθερίας, να περπατήσει στις πολυσύχναστες λεωφόρους και φυσικά να απολαύσει αυθεντικά μπέργκερ! Δείτε φωτογραφίες...

Δεν περιορίστηκε όμως στο συγκεκριμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Η ηθοποιός, μετά από ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές στην Ελλάδα, ετοίμασε ξανά βαλίτσες και έφυγε για... Περού! Κολύμπησε στον Ειρηνικό ωκεανό, έκανε σκι με σανίδα πάνω στην άμμο της ερήμου και αγκάλιασε ένα μωρό αλπακά, που ζουν μόνο εκεί. Οι φωτογραφίες που ανέβασε... μαγικές!

https://www.instagram.com/reel/Cvu2y_cNZE9/

Η Χριστίνα Κοντοβά με το που επέστρεψε από Πάτμο όπου βρέθηκε με την κουμπάρα της Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, ετοίμασε βαλίτσες για Μεξικό. Ένα ταξίδι που ήθελε, προφανώς, να βιώσει, κάνοντας τις απαραίτητες επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία, όπως είναι η πυραμίδα του Ήλιου και της Σελήνης ή να γευτεί τη δημοφιλή, spicy αλλά και πολύ νόστιμη κουζίνα του Μεξικό αλλά και να γνωρίσει μία τελείως διαφορετική κουλτούρα από αυτή της Δύσης. Οι φωτογραφίες που ανέβασε, μοναδικές...

Ένα πραγματικά αξιοζήλευτο ταξίδι ήταν αυτό που έκαναν πρόσφατα η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου που στάθηκε μάλιστα και η αφορμή για να γνωρίσουμε και άλλη μία άγνωστη φιλία στην ελληνική σόουμπιζ, αυτή ανάμεσα στην ηθοποιό και την παρουσιάστρια. Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ανατολική Αφρική για να γνωρίσουν τις ομορφιές ενός επίγειου παράδεισου, της Ζανζιβάρης, νησιού που ανήκει στην Τανζανία. Μαγεύτηκαν και οι δύο από τις ομορφιές που αντίκρισαν σε αυτόν τον κρυμμένο θησαυρό της γης και θαμπώθηκαν από τον άγνωστο προς τις ίδιες πολιτισμό που αντίκρισαν. Οι φωτογραφίες τους; Απαράμιλλης ομορφιάς...

Από τις Μαλδίβες με αγάπη!

Αξέχαστα θα μείνουν στην Ιωάννα Τούνη τα φετινά 30α της γενέθλια αφού επέλεξε να τα γιορτάσει με λίγους φίλους και τους άντρες της ζωής της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Νουνίτο στις Μαλδίβες.

Η γνωστή influencer θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και στους φίλους της με αφορμή τα γενέθλιά της και ταξίδεψαν στον υπέροχο αυτό εξωτικό προορισμό.

Η Ιωάννα Τούνη φυσικά δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων που είχε εντυπωσιακή τούρτα, υπέροχες νοστιμιές, χορό και κέφι που κράτησε για πολλές ώρες. Όσο για τις φωτογραφίες που ανέβασε, ήταν πραγματικά ξεχωριστές όλες.

Λίγες μέρες πριν, για τον ίδιο προορισμό, τις Μαλδίβες είχαν ταξιδέψει η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τη μικρή Μελίτα που έδειξε να ξετρελαίνεται με όσα είδε από κοντά. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας μέσα από τα social media, εξίσου μαγικές:

Στην παγωμένη Ισλανδία μέσα στο κατακαλόκαιρο

Αντίστροφα αποφάσισαν να το δουν το φετινό καλοκαίρι η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που μέσα στον καύσωνα και τη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού, εκείνοι αποφάσισαν να απολαύσουν διακοπές στην παγωμένη Ισλανδία. Η άγρια ομορφιά της, η ανέγγιχτη φύση και η τελείως διαφορετική από την ελληνική, κουλτούρα του κόσμου εκεί, εντυπωσίασε το ζευγάρι που έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του υπέροχου και μοναδικού αυτού ταξιδιού του.

Εννοείται πως το χάρηκαν και με το παραπάνω και φυσικά μοιράστηκαν με τους followers τους μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved