Κατερίνα Παναγοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση από τις διακοπές - Ποζάρει στην παραλία με το κοκτέιλ της
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση από τις διακοπές - Ποζάρει στην παραλία με το κοκτέιλ της

Ξεκίνησαν οι διακοπές της Κατερίνας Παναγοπούλου μετά από μία αρκετά δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν λόγω της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τον θόρυβο της πόλης και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μαγικές εικόνες από τις διακοπές της στις οποίες ποζάρει στην παραλία κρατώντας το κοκτέιλ της.

παναγοπούλου

Οι διακοπές πάντως της Κατερίνας Παναγοπούλου δεν ξεκίνησαν με το δεξί καθώς όπως ενημέρωσε το κοινό της έφυγε για το αεροδρόμιο έχοντας ξεχάσει την ταυτότητα της.

«Πρώτη μέρα διακοπών και δεν άκουσα από την κούραση το ξυπνητήρι στις 6.20 και όταν έφτασα στο αεροδρόμιο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει την ταυτότητά μου!. Λίγο πριν το εγκεφαλικό θυμήθηκα ότι την είχα στο ψηφιακό wallet στο κινητό», έγραψε η ίδια.

Δείτε ολόκληρη την πρώτη ανάρτηση που έκανε από τις διακοπές της:

https://www.instagram.com/p/Cvu-F2tM5BH/

Το backstage βίντεο της με όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες από το δελτίο ειδήσεων.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που μοιράστηκε: «Ένα backstage βίντεο που ολοκληρώθηκε χθες τελευταία μέρα της σεζόν! Με γέλια- πολλά γέλια, από υπέροχους συνεργάτες, τους εκπληκτικούς επαγγελματίες που έκαναν στιγμές έντασης, άγχους, πίεσης να γίνουν πιο φωτεινές. Πίσω από τα γέλια, ατελείωτες ώρες δουλειάς, προσπάθειας, επιμονής. Καρδιοχτύπι, δυσκολίες, μελέτη, άγχος, υπερένταση, διαφωνίες, κάποιες φορές τσακωμοί και φωνές. Αλλά και ένας ειλικρινής σεβασμός για την αδιαπραγμάτευτη πίστη στον κοινό στόχο.

https://www.instagram.com/reel/CvpqNViRZMV/

Αυτό το «καλό δελτίο Κατερίνα μου» λίγο πριν το 3-2-1, οι στιγμές που βλέπω κάποιο από τα παιδιά στο πλατό να κάνει τον σταυρό του κρυφά πίσω από τις κάμερες για να πάνε όλα καλά κ εκείνο το «Είσαι εντάξει Κατερίνα μου; χρειάζεσαι κάτι;.. καλό δελτίο!» Από μια ομάδα που παίζει πάνω από όλα για την φανέλα, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved