Αγγελική Νικολούλη-Γιώργος Παπαδάκης: Συνάντηση «κορυφής» στη Νάξο-Η κοινή φωτογραφία και ο διάλογος
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη-Γιώργος Παπαδάκης: Συνάντηση «κορυφής» στη Νάξο-Η κοινή φωτογραφία και ο διάλογος

Ο Αύγουστος έχει βρει όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του θεάματος σε κάποιο υπέροχο νησί της χώρας μας. Ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποιούν εξορμήσεις στα νησιά, η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Παπαδάκης που μάλιστα συναντήθηκαν στην πανέμορφη Νάξο.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κοινό τραπέζι στο νησί και τα κουβέντιασαν όπως αποκαλύπτει ο ενημερωτικός ιστότοπος naxostimes.

Οι δυο τους είναι από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους και οι εκπομπές τους μετρούν σχεδόν 30 χρόνια συνεχόμενης προβολής στον τηλεοπτικό αέρα.

nikolouli

33 χρόνια «Καλημέρα Ελλάδα» μετράει ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια «Φως στο τούνελ» μετράει η Αγγελική Νικολούλη.

«Εδώ που τα λέμε, είμαστε οι αρχαιότεροι της ελληνικής τηλεόρασης» είπε η Αγγελική Νικολούλη στο Γιώργο Παπαδάκη για να της απαντήσει εκείνος πάντα με το χιούμορ που τον διακατέχει… «Δεν είμαστε εμείς αρχαιότεροι, οι άλλοι είναι νεότεροι».

Η Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega ξεκίνησε τις διακοπές της. Φέτος επέλεξε τη Νάξο για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

PAPADAKIS

Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο τούνελ, εμφανίστηκε σε παραδοσιακό γλέντι όπου χόρεψε νησιώτικα και φωτογραφήθηκε με κατοίκους και παραθεριστές οι οποίοι της έκαναν την πιο θερμή υποδοχή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στο νησί μαζί με τη σύζυγό του.

Οι δύο δημοσιογράφοι φωτογραφήθηκαν μαζί!

nikoloyli_papadakis06-08-2023-1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved