Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα

 Ο Σπύρος Φωκάς, μετά το κρίσιμο χειρουργείο στη χολή, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα, όπου και θα μείνει ένα μήνα.

Να σας θυμίσουμε ότι οι ιατροί διαπίστωσαν μία πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» είχε πει άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχούσε ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

fokas-(6).jpg

Μάλιστα, εσπευσμένα ήρθε την Τετάρτη (02/08) το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του, Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, ενώ την Τετάρτη το βράδυ ο σπουδαίος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης, όπου για ένα μήνα θα είναι υπό παρακολούθηση, με σκοπό να σηκωθεί και πάλι όρθιος.

fokas-(2).jpg

Ο σπουδαίος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, ο οποίος έκανε πολύ κόσμο να καρδιοχτυπήσει τις προηγούμενες μέρες με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε να αντιμετωπίσει, τώρα καλείται να σταθεί και πάλι στα πόδια του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved