Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Σχεδόν έχει επανέλθει στη σιλουέτα της πριν μείνει έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η οποία ήρθε στον κόσμο στις 5 Μαΐου. 

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι τρισευτυχισμένη και δεν χορταίνει τον νέο της ρόλο ως μητέρα, όμως από την αρχή ήθελε να χάσει τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω εγκυμοσύνης.

maleskou.jpg

«Τον τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είμαι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση» είχε αποκαλύψει πριν από περίπου έναν μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία προφανώς και έχασε και τα τελευταία τρία-τέσσερα κιλά που είχε αφού στην πρώτη φωτογραφία με μαγιό που πόσταρε, μοιάζει σαν να έχει επανέλθει πλήρως στην πρότερη σιλουέτα της.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό εμπριμέ ολόσωμο μαγιό το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί καφτάνι, η παρουσιάστρια δείχνει να είναι άκρως ικανοποιημένη από την εμφάνισή της καθώς με αρκετή δουλειά αυτούς τους τρεις μήνες, πέτυχε τον στόχο της. Δείτε την παρακάτω, στην πρώτη φωτογραφία της με μαγιό μετά τον τοκετό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved