Μελίνα Νικολαΐδη: Viral το βίντεο όπου τραγουδά & χορεύει στα σοκάκια της Αντίπαρου με τις φίλες της
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Viral το βίντεο όπου τραγουδά & χορεύει στα σοκάκια της Αντίπαρου με τις φίλες της

Χιλιάδες views έχει συγκεντρώσει το βίντεο που ανέβασε η Μελίνα Νικολαΐδη στο Tik Tok στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μαζί με φίλες της να τραγουδούν ξέγνοιαστα και να χορεύουν στα σοκάκια της Αντίπαρου.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μετά από λίγες μέρες διακοπών με τη μητέρα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη και ύστερα από χαλάρωση και ξεκούραση στα Κουφονήσια, είπε με τις φίλες της να βρεθούν στην Αντίπαρο που φέτος το καλοκαίρι είναι must.

melina-nikolaidi.jpg

Η παρέα των κοριτσιών όμως δεν έμεινε μόνο στα τετριμμένα που είναι κοκτέιλ σε κάποιο κλαμπ ή μπαρ του νησιού αλλά προτίμησαν όλες μαζί να κάνουν κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό για να διασκεδάσουν.

melina-nikolaidi-magio.jpg

Επέλεξαν λοιπόν ένα από τα soundtrack της ταινίας La La Land που μάλιστα είναι πρώτο trend στο Tik Tok και έστησαν επί τόπου χορογραφία αλλά και ερμηνείες τις οποίες και μοίρασαν. Με το πρωτότυπο τραγούδι να ακούγεται στο βίντεο, κάθε μία τους ανέλαβε από ένα στιχάκι και φυσικά την ανάλογη... ερμηνεία που αναλογούσε στην κάθε μία και δημιούργησαν ένα πραγματικά πολύ διασκεδαστικό βίντεο.

Δείτε το παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved