Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ευχήθηκε στην κόρη της, Ανδριάνα, χρόνια πολλά με ένα υπέροχο βίντεο!

Gossip-tv Team

Mε το «happy birthday» να παίζει ως μουσική υπόκρουση και την προβολή υπέροχων στιγμών μαμάς και κόρης, η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της, Ανδριάνα Φουστάνου

Η μικρότερη κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας σήμερα (11/8) έχει γενέθλια και η ίδια θέλησε να ευχηθεί από καρδιάς δημόσια στο κοριτσάκι της χρόνια πολλά.

Και το πέτυχε με ένα υπέροχο βίντεο, κολάζ υπέροχων φωτογραφιών από το παρελθόν που ανέβασε στα social media γράφοντας στη λεζάντα:

«Χρόνια σου πολλά μωρό μου…καλή μου ψυχή..φωτεινό μου μυαλό….γεμίζεις με χαρά και δύναμη τις ζωές μας..ενδιαφέρεσαι για όλους μας και είσαι παντα υποστηρικτική ..είσαι το λουλούδι μου..
Σ´ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ».

Πρόκειται για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις. Η Ανδριάνα είναι συνεσταλμένη ως χαρακτήρας και προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι και οι δύο γονείς της τα απασχολούν συχνά μέσα από τη δουλειά τους.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε η Νατάσα Θεοδωρίδου για να ευχηθεί στην κόρη της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved