Δώρα Τσαμπάζη: Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της στην παραλία και το γλυκό μήνυμα για τον γιο της
Showbiz

Δώρα Τσαμπάζη: Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της στην παραλία και το γλυκό μήνυμα για τον γιο της

Ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τραγική εκείνη ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, όμως η χήρα του, η Δώρα Τσαμπάζη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σταθεί στα πόδια της και μαζί με τα παιδιά τους να προχωρήσουν με αισιοδοξία μπροστά! 

Φυσικό και επόμενο είναι, τέτοιες μέρες που όλα τα αστικά κέντρα της χώρας μας αδειάζουν για να απολαύσουν όλοι λίγες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης δίπλα στο κύμα, και εκείνη μαζί με τα παιδιά της, να βρεθούν σε μία παραλία για να νιώσουν και εκείνοι λίγο τη γλυκιά πλευρά του καλοκαιριού.

dora-tsampazi-nikolaidis.jpg

Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα βρέθηκε σε έναν κρυφό επίγειο παράδεισο της Βόρειας Ελλάδας, στην Καβάλα που φημίζεται για τις παραλίες της.

Συγκεκριμένα η Δώρα Τσαμπάζη μαζί με την κόρη της και τον γιο της βρέθηκαν στην παραλία Αμμόλοφοι στον οικισμό Νέας Περάμου στην Καβάλα και απόλαυσαν το μπάνιο τους και φυσικά παιχνίδια στην άμμο.

Μάλιστα, σε μία φωτογραφία που ανέβασε κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Γιώργο, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε:

«Είναι αυτά τα απογεύματα με την πετσέτα στην άμμο, όπως μας είχαν εμάς οι γονείς μας στην παραλία. Η θάλασσα ήρεμη, ζεστή. Ο ήλιος ετοιμάζεται να κρυφτεί, όπως ο Γιώργος στην αγκαλιά μου. Στερνοπουλάκι μου, γλυκό μου πλασματάκι».

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved