Showbiz

Λιζέτα Νικολάου: Η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση έναν χρόνο πριν και το «αντίο» του Θεοφάνους

Gossip-tv Team

H είδηση ότι η Λιζέτα Νικολάου άφησε χθες (11/8) την τελευταία της πνοή μετά από πτώση από σκάλες, έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει βυθίσει στο απόλυτο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος είχε φιλοξενήσει πέρυσι τον Σεπτέμβριο την αξέχαστη ερμηνεύτρια στην εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» στο Open.

lizeta-theofanous.jpg

Ουσιαστικά επρόκειτο για μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις τηλεοπτικά η οποία όμως είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία καθώς η Λιζέτα Νικολάου ερμήνευσε μοναδικά κάποια αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος.

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, γράφοντας δύο τρυφερά λόγια και ανεβάζοντας βίντεο από την τηλεοπτική αυτή εμφάνιση της Λιζέτας Νικολάου στην εκπομπή όπου συνυπήρξαν έστω για λίγο.

theofanous-lizeta.jpg

Συγκεκριμένα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έγραψε: «Την γνώρισα πέρσι στο πλατό του ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ την άκουσα να λέει μοναδικά ένα μοιρολόι από την Μικρά Ασία την λάτρεψα. Με αξιοπρέπεια και ευαισθησία καλλιτεχνική. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένη Λιζέτα Νικολάου».

theofanous.jpg

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved