Σταμούλης: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της σορού του γιου του - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα
Showbiz

Σταμούλης: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της σορού του γιου του - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του γιου του ηθοποιού Οδυσσέας Σταμούλης που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/8) πνιγμένος σε παραλία της Ικαρίας. 

Χθες, η σορός του 11χρονου παιδιού μεταφέρθηκε από την Ικαρία στο νοσοκομείο της Σάμου προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Ως αιτία θανάτου λοιπόν, η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη είναι ο καθαρός πνιγμός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

fournoi-ikaria.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός έφυγε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι του για να πάει να συναντήσει τον ξάδελφό του και μαζί να πάνε για μπάνιο. Κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ αφού τα δύο αγόρια δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η μητέρα του, όταν είδε το απόγευμα ότι ο γιος της δεν επέστρεφε σπίτι άρχισε να τον αναζητεί και ειδοποίησε ακόμα και τις Αρχές προκειμένου να βρεθεί ο μικρός. Μάταια όμως.

Παρ' όλο που κινητοποιήθηκαν και οι κάτοικοι του οικισμού Φούρνοι στην Ικαρία, δεν κατάφεραν να τον βρουν. Μέχρι που τελικά αργά το απόγευμα έγινε γνωστή η τρομερή αποκάλυψη. Ο 11χρονος Χρήστος είχε βρεθεί νεκρός, πενήντα μέτρα μακριά από την παραλία και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τραγικοί γονείς που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν το αγγελούδι τους την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 το πρωί στην Καλλιθέα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved