Οδυσσέας Σταμούλης: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του γιου του
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του γιου του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας άρχισαν να εκτυλίσσονται από νωρίς σήμερα το πρωί (14/8) στο Νεκροταφείο Καλλιθέας στην κηδεία του άτυχου 11χρονου Χρήστου Σταμούλη που πνίγηκε την περασμένη Πέμπτη (10/8) στους Φούρνους στην Ικαρία. 

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη βρέθηκε αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας χωρίς τις αισθήσεις του, πενήντα μέτρα μακριά από την ακτή στην παραλία όπου βρέθηκε να κάνει μπάνιο από το μεσημέρι.

Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να διαπιστωθεί ότι το παιδί δεν ανέπνεε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες κάποιων ο 11χρονος δεν επανήλθε στη ζωή.

838419.jpg

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στην οικογένειά του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μικρό αγγελούδι δεν είναι πια ανάμεσά τους.

ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ 11×ÑÏÍÏÕ ×ÑÇÓÔÏÕ ÓÔÁÌÏÕËÇ

Καθαρός «πνιγμός» λένε οι ιατροδικαστές

Τα αίτια θανάτου του μικρού δεν είχαν γίνει γνωστά από την αρχή. Άλλοι υποστήριζαν ότι το παιδί μπλέχτηκε κατά λάθος σε δίχτυα ψαράδων της περιοχής και άλλοι ότι είχε μπλεχτεί σε σημαδούρες, στα ανοιχτά της παραλίας. Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στην υπόθεση, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για «καθαρό πνιγμό». Επιστήμονες που μίλησαν για το θέμα, εικάζουν πως ο 11χρονος μπήκε στη θάλασσα έχοντας προηγουμένως φάει μεσημεριανό γεύμα, κάτι που είναι απαγορευτικό όταν κανείς θέλει να κολυμπήσει.

Σήμερα, στο τελευταίο «αντίο» οι γονείς του ήταν απαρηγόρητοι και τα λόγια ήταν φτωχά για να περιγράψουν τον μεγάλο πόνο που βιώνουν μετά από μία τέτοια απώλεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved