Σπύρος Φωκάς: Συγκινούν οι αναρτήσεις της συζύγου του για τον 11χρονο γιο του Οδυσσέα Σταμούλη
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Συγκινούν οι αναρτήσεις της συζύγου του για τον 11χρονο γιο του Οδυσσέα Σταμούλη

Η είδηση του πνιγμού του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανάμεσά τους και το ζεύγος Φωκά που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα... 

Μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός το οποίο μάλιστα τον οδήγησε και στην εντατική, ο Σπύρος Φωκάς κατάφερε να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη γεμίζοντας με χαμόγελα τους οικείους του. Χαμόγελα που πάγωσαν τόσο για τον χαμό της Λιζέτας Νικολάου όσο και για τον πνιγμό του 11χρονου γιου τους Οδυσσέα Σταμούλη.

Χθες, η Λίλιαν Φωκά ανέβασε μέσα από το κέντρο αποκατάστασης ένα τρυφερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα και για τους δύο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στο φως τώρα Λιζέτα μου... Στην αιωνιότητα Χρηστάκη, Σπύρος».

spyros-fokas.jpg

Σήμερα, η σύζυγος του διεθνούς φήμης ηθοποιού ανέβασε νέο μήνυμα, αυτή τη φορά αναφερόμενη περισσότερο στον μικρό Χρηστάκη. Συγκεκριμένα έλεγε το μήνυμα:

«Χάρε.....Έλα στα Συγκαλά σου

Σταμάτα πια να απειλείς

Σταμάτα να παίρνεις

Ψυχές και ψυχούλες

Σταμάτα να χτυπάς ...

Άδικε σκληρέ απειλητικέ

Δε γνωρίζεις πρόσωπα;

Δεν αναγνωρίζεις ηλικία?».

spyros-fokas-2.jpg

Σε ό,τι αφορά τώρα την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά, η σύζυγός του που είναι συνεχώς στο πλευρό του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πρόοδό του, παρ' όλο που συνεχίζει να δίνει μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια του. Έτσι τουλάχιστον ανέφερε χθες σε μήνυμα που ανέβασε μέσα από το κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα όπου έχει μεταφερθεί ο Σπύρος Φωκάς για να βγει και πάλι νικητής!

fokas-(7).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved